Hakkımızda - Çağfen Koleji | Burada Geleceğin Öncüleri Yetişir
Biz; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türk Milletinin millî, manevi, sosyal ve kültürel değerlerini benimsemiş,
bu ortak değerleri yaşatmayı ve geliştirmeyi görev edinen; yetiştireceği nitelikli bireylerle, vatanını ve milletini yüceltmeyi amaçlayan;
demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde
bir eğitim anlayışı ile ülkesine ve devletine hizmet etmeyi ilke edinmiş bir okuluz.

Tarihçe

9 Ağustos 1998 tarihinde, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından açılışı gerçekleştirilen Çağfen Koleji İlkokul ve ortaokul yerleşkesi Eskişehir Odunpazarı bölgesi Kurtuluş’ta kurulmuştur.

Anadolu Lisesi yerleşkesinin açılışı 2001 yılında Tepebaşı bölgesi Batıkent’te gerçekleştirilmiştir. İlkokul ve ortaokul yerleşkesinin kendi binasının yapımı 2006 tamamlanarak Batıkent’te eğitime başlanmıştır.

Eskişehir’in en köklü ve önde gelen okullarından olan Çağfen Koleji, kurulduğu tarihten günümüze kadar kurumsal ilkelerinden hiçbir nedenle ödün vermeden, tanınırlığı ve saygınlığı yüksek, öncelikle tercih edilen, nitelikli bir eğitim kurumu olmuştur. Çağfen Koleji ‘’önce insan’’ düşüncesinden ve bütünsel gelişime olan inancından hareketle, gençlerin ahlaklı, saygın, değerlerini bilen ve hayat başarısını yükseltecek bir eğitim almalarını okulun temel bileşenleri olarak görür.

Çağfen Koleji, bugüne kadar yetiştirerek mezun ettiği 1500’ün üzerinde öğrencisiyle amacına hizmet etmeye devam etmektedir.

Vizyon

Okul öncesinden, üniversite kademesine kadar sunduğu eğitim hizmetinin kalitesi ile insan yetiştirme konusunda fark yaratan, çocukların, ailelerin ve ülkemizin yarınlarına değer ve güç katarak katkıda bulunan, ulusal düzeyde örnek gösterilen, saygın, nitelikli bir eğitim kurumu olmaktır.

Değerlerimiz

Vatanseverlik