Kayıt Koşulları - Çağfen Koleji | Burada Geleceğin Öncüleri Yetişir

2021-2022 Öğretim Yılı Kayıt Ücretleri

Anadolu Lisesi

• 24.600,00 TL (+KDV)

*Yemek ücreti dahil değildir. Yemek ücreti Aylık 375,00 TL'dir.
*Servis ücrete dahil değildir.
*Kitap kırtasiye ücrete dahil değildir.
*Okul kıyafeti ücrete dahil değildir.

Uygulanacak Burs ve İndirimler

A-) Erken Kayıt indirimi %10 (30 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılan kayıtlarda geçerlidir.)
B-) Ataçağ Koleji ve Çağfen Koleji Ortaokul mezunu indirimi %10 (Ayrıca uygulanır.)
C-) Çağfenliler Derneği üyesi ve Çağfen Koleji Mezunu indirimi %45 (Bu indirim uygulandığında başka indirim uygulanmaz)
D-) Çağfen Dershanesinden Mezun indirimi %40 (Bu indirim uygulandığında başka indirim uygulanmaz)
E-) Öğretmen, Sağlık, Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri Bursu %5 (Ayrıca Uygulanır)
F-) Kardeş İndirimi %5 (Ayrıca Uygulanır)
G-) Peşin Ödeme İndirimi 1.000,00 TL (Ayrıca Uygulanır, peşin ödeme indirimi 1 Eylül 2021 tarihine kadar yapılacak ödemeler için geçerlidir.)
H-) Aynı anda en fazla 3 kalem indirim uygulanır.

Ödeme Koşulları

• Okul ücreti anlaşmalı banka aracılığı ile 750,00 TL peşinat olmak üzere, 12 ay taksit ile ödenebilir.(Peşinat son taksitten düşülür.)
• Kredi kartı ile 9 taksite kadar ödeme yapılabilir.
• Peşin ödemeler banka hesabına havale/EFT yolu ile gerçekleştirilebilir.

Servis Ücretleri ve Mesafeleri

Kısa Mesafe Orta Mesafe Uzun Mesafe
0-1.99 KM 2-11.99 KM 12 ve üzeri KM
Fiyat 30 Temmuz'da belli olacak. Fiyat 30 Temmuz'da belli olacak. Fiyat 30 Temmuz'da belli olacak.