Çağfen Koleji Online Dönem Başladı - Çağfen Koleji | Burada Geleceğin Öncüleri Yetişir

Çağfen Koleji Online Dönem Başladı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitime ara verilmesi kararının ardından Yabancı dil dersleri, kelime quizleri, akademik dersler, etütler, deneme sınavları ve kariyer merkezi sunumları artık online! Öğretmen ile öğrenci arasındaki mesafeyi ortadan kaldırarak etkileşimli ders işlenmesine imkan sağlayan online sınıf platformu Perculus ile hazır durumdayız. Öğrenciler bu platform üzerinden kendileri için belirlenmiş haftalık ders programını takip ederken, geçmiş dersler ile tekrar yapabilmektedir. Hafta işlenen konularımıza bağlı olarak ödevlendirme ve sınavlarımız K12Net sistemimizde devam edecektir. Sınav gruplarımız için LGS ve TYT-AYT deneme sınavları K12Net üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Online derslere katılmak için https://cagfenkoleji.perculus.com adresine giriş yapmalı ve öğrencinize tanımlanmış olan dersin üzerine tıklamalısınız. Kullanıcı adı ve şifreniz, okul yönetimi tarafından sizlere iletilmiştir. İnternet tarayıcısı olarak Google Chrome kullanmanızı tavsiye ederiz.