1 Haziran 2018

Yaşamın İçinde Yabancı Dil Uygulamaları

Bir yabancı dili öğrenirken; o dili hayatımızın olabildiğince büyük bir kısmına yaymamız gerekir ki özümseyebilelim ve içselleştirelim. Çağfen Koleji olarak biz öğrencilerimize dili kullanabilecekleri birçok alan yaratıyor ve bu öğrenilenlerin pratik hayata geçirilmesini sağlıyoruz. Dil öğrenme sürecinin en etkili haliyle tecrübe ederek yaşanmasıyla; öğrencilerimizin konuşma, dinleme, okuma ve anlama becerilerinin gelişmesini ve kalıcı olmasını sağlıyoruz.
29 Mayıs 2018

Yaşamın İçinde Yabancı Dil Anlayışı

28 Mayıs 2018

SOSO ‘Sosyal Sorumluluk’

Çağfen Koleji; olarak biz; bütüncül ve çok yönlü gelişimi temel alan bir eğitim anlayışıyla yetiştirilecek çocukların emsalleriyle kıyaslandığında, yakın gelecekte ölçülebilir, önemli farklar yaratacaklarına inanıyoruz. Geleceğin Öncüleri Burada Yetişir!
27 Mayıs 2018

PİO ‘Pozitif İklim Okulu’

Çağfen Koleji olarak ortaya koyduğumuz özgün eğitim modelimiz ÇFK BÜGEM'in temel taşlarından en önemlisi Pozitif İklim Okulu (ÇFK PİO) anlayışıdır. Bir bireyin kendisi ve çevresi ile olumlu iletişim kurmasına öncülük yapıyoruz. Karşılaştığı olumsuz davranışları neden-sonuç ilişkisi kurarak çözüm odaklı düşünme becerisine yönlendiriyor ve o davranıştan uzak durabileceği “iradeyi” geliştiriyoruz. Geleceğin Öncüleri Burada Yetişir!
26 Mayıs 2018

BOM ‘Butik Okul Modeli’

ÇÇağfen Koleji olarak biz her öğrencimizi parmak izine kadar tanıma prensibimiz doğrultusunda; insan-insana, yoğun etkileşimi, zihinsel, sosyal, duygusal ve akademik gelişmenin ve öğrenmenin en değerli yolu olarak görüyoruz. Biz okulun her santimetrekaresinin bir öğrenme alanı olarak yorumlandığı yaşayan okul kültürü ve insan odaklı pozitif okul iklimi oluşturma çabaları ile özgün öğretim modeli olan bütünsel gelişim modelinin başarıya ulaşması için de bir uyum ve tutarlık gerektiğine, bunun için de sayısal büyüklüğün sınırlandırılması gereğine inanıyoruz. Geleceğin Öncüleri Burada Yetişir!
25 Mayıs 2018

ÇFK BÜGEM ‘Çağfen Koleji Bütünsel Gelişim Eğitim Modeli’

Çağfen Koleji özgün eğitim modeli olan BÜGEM; ortaya koyduğu 5 eğitim programı; Beceri Eğitimi, Değerler Eğitimi, Öncülük Eğitimi, Yabancı Dil Eğitimi ve Akademik Eğitim Programları sayesinde 21 yüzyıl bireyinin 7 gelişim alanına dokunarak 'Gelecek için Varım' diyen nesiller yetiştiriyor. ÇFK BÜGEM, BOM ' Butik Okul Modeli', PİO 'Pozitif İklim Okulu' ve Yaşamın İçinde Yabancı Dil anlayışarını benimsiyor. ÇFK BÜGEM bu 3 anlayışı; ÇFK SOSO, ÇFK RPD, CFK Event, Kariyer Merkezi ve Çağfenliler Derneği uygulamaları ile destekliyor. ÇFK BÜGEM İdeal İletişim Öğrenimi ile Çağfenliler ÇFK BÜGEM ile yüksek hayat başarısı yakalamaktadırlar. 21.Yüzyılın beklentilerini karşılayacak yetenek ve beceriler bütünsel gelişim eğitim modeli BÜGEM’de. BÜGEM ise geleceğin öncülerini yetiştiren Çağfen Koleji’nde.
15 Mayıs 2018

Geleceğin Öncüleri Çağfen’de Yetişiyor!

20 yıllık Çağfen Koleji kültürünü yaşatan mezunlarımız ve öğrencilerimiz bir araya geldiler!
12 Mayıs 2018

Kariyer Zirvesi’18

Çağfen Koleji kültürünü 20 yıldır yaşatan mezunlarımızı, “Kariyer Zirvesi’18”de öğrencilerimizle buluşturuyoruz.
1 Nisan 2018

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü

Çağfen Koleji öğrencilerinden 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü mesajı! 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü öncesinde okullarında gerçekleşen ‘‘Otizm Nedir-Ne Değildir?, Doğru Bilinen Yanlışlar, Nasıl Davranmalıyız?’’ konferansı ile bilinçlenen Çağfen Koleji öğrencileri, Otizm ile ilgili toplumsal farkındalık yaratmak adına bir video hazırladılar.
27 Mart 2018

Anadolu Lisesi Tiyatro Ekibi Dünya Tiyatro Günü Mesajı

Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu Tiyatro Ekibi'nin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü mesajı!
18 Mart 2018

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümünde, "Çanakkale Geçilmez" sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazdıran başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sevgi, saygı, minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz! Çağfenlilerin DEP 'Değerler Eğitim Programı' kapsamında bu anlamlı güne özel hazırladıkları anma gösterisi...
8 Mart 2018

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Çağfen Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin 8 Mart 2018 Dünya Kadınlar Günü'nde toplumsal farkındalığı arttırmada öncülük ettikleri bu videoda görev alan öğrencilerimizi kutluyoruz.
2 Şubat 2018

Cagfen Language Camp 2018

Eskişehir’de ilk defa gerçekleştirilen ve anadili İngilizce olan Cagfen Language Camp için 22 - 26 Ocak tarihleri arasında Kuşadası'ndaydık. Cagfen College Language Camp’ta amacımız; öğrencilerimizin 5 gün boyunca ingilizceyi günlük hayatlarında da aktif bir şekilde kullanmalarını sağlamak ve bu sayede dil becerilerini geliştirmeleriydi.Dil Kampımız boyunca rehber (ingilizce) anlatımı eşliğinde Kültür Turları (Şirince, Efes, Meryem Ana), İzmir Şehir Merkezi turu, otel içi dans ve karaoke etkinlikleri gerçekleştirdik. İngilizceyi anadil olarak kullandığımız kampımızda yaptığımız tüm bu aktivitelerde türkçeyi hiç kullanmadık.
19 Ocak 2018

Güz Dönemi’nden Akılda Kalanlar!

GAP Film Medya işbirliği ile çekilen, Çağfen Koleji 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi’nden Akılda Kalanların yer aldığı videomuz yayında.